Bryllup

Festsalen er et vakkert skue når bordet er pyntet og dekket til fest, for alt fra 25 til 100 personer.
I sommersesongen brukes uteområdene med hagemøbler flittig av våre gjester. Hvis været tillater det blir gjestene ønsket velkommen her. Brudevielse utendørs, i hagen, Ja, det kan vi arrangere på Hellerud gård. Ta kontakt for pris.

Det er mye å tenke på når man skal arrangere bryllup. La oss hjelpe deg. Vi har lang erfaring, og vi ønsker å bistå deg i denne prossessen slik at ditt bryllup blir like perfekt som du forventet.

Priser:

3- retters bryllups / selskapsmeny inkl. oppdekk, personell, duker, lys, stoffservietter og husleieKr. 820,-

Hovedrett servert 2 ganger: Kr. 95.- pr. pers.

Mellomrett: Osteanretning: Kr. 100.- pr. prs.

Kaffegjester som inviteres etter middagen, pr. prs: Kr.250.-Bryllupskake fra kr. 69,- pr. prs.

Serveringsgebyr for utpakking oppsett kakebord med medbragte kaker og pakking for å ta med hjem rester Kr. 45 pr. pers. 

Brudevielse utendørs: Kr. 6500.-(Prisen inkluderer backup innendørs i tilfelle regn).

Brudevielse utendørs, på vårt nydelige parkområde, er blitt en meget populær sak. Vi rigger til vielse, pynter med flagg og rød løper,(med backup innendørs i tilfelle regn). Dere besørger selv vigsler. Så er det bare å ta hele seremonien på Hellerud Gård. Veldig høytidelig, og veldig, veldig hyggelig.

Praktisk opplysninger

Vi dekker nydelige bord med hvite duker, servietter og lys for max 100 personer. Dere besørger selv levering av bordkort, sanger osv. Våre nydelige blomsterkranser i silke er tilgjengelige i ønsket farver til kr. 200.- pr bord. Samme kranser i ekte blomster tilpasset våre bord og kandelabre, og tilpasset deres farveønsker lager vi dersom ønskelig. Pris på forespørsel. Ellers besørger dere blomster selv. Musikk og barservering slutter kl.01.30 og lokalene skal være tomme kl.02.00

VIKTIG.........Det er ikke anledning til å ha med egen alkohol.Lokalet er tilrettelagt for bevegelseshemmede, med stolheis til toalettområdet