Om oss

Presentasjon av Hellerud Gård

Møte og selskapslokalene er i hovedbygningen på Hellerud gård, med vakker beliggenhet i landlige omgivelser, omgitt av have og parkområder med vid utsikt over distriktet. Kun 18 km nord for Oslo sentrum.

Hellerud gård gir en flott ramme rundt et hvert selskap og du disponerer hele bygningen ved de fleste arrangementer. Vi setter trivsel i fokus og mener vi kan tilby et særpreget miljø , god mat og hyggelig betjening.

Hellerud gård er en stor landbrukseiendom med mer enn 1000 dekar dyrket mark og 2000 dekar skog, beliggende ved Hellerudsletta i Skedsmo Kommune.

Gården eies av Det Kgl. Selskap for Norges Vel. De har også sin administrajon her på Hellerud gård i eget adminstrasjonsbygg.

Hovedbygningen ble oppført i 1860 årene og ble bygget om for å brukes til kurs og møtesenter, senere også til selskapslokaler. Hovedbygningen har beholdt sin koselige og tradisjonelle atmosfære og passer ypperlig for små og store sammenkomster.

Plensumsal, grupperom og salonger ligger i bygningens 2. etage. Spise- og festsal , samt peisestue ligger i bygningens 1. etage.